Wie zijn wij?

Ray (1966) vliegt al vanaf zijn jonge jaren met zo’n beetje alles waar vleugels aan zitten. Na zijn studie technische computerkunde is hij als technisch development manager bij grote internationale bedrijven gaan werken (voor meer informatie kijk op www.rsed.nl). Ray werkt naast SMT-rc.com twee dagen per week voor een turbine-leverancier in Nederland.

Natascha (1970) vliegt niet maar heeft de jaren voor zij Ray leerde kennen in de luchtvaart gewerkt en loopt inmiddels ook al heel wat jaartjes gezellig mee in de modelbouw wereld.

In 1994 is Ray begonnen met zijn eigen bedrijf Skyhigh Modelbouw, later dus RSED, naast zijn gewone werkzaamheden

In 2015 zijn we samen fulltime gestart met RSED-RC.COM nu SMT-RC.COM, de modelbouwtak van RSED.

We ontwikkelen, onder andere voor Dutch RC Kits,  en maken producten voor de modelbouw, van kits, vol GFK en/of  hout tot elektronica. Denk hierbij aan de cockpit displays en stekkers.

In 2020 hebben we besloten van naam te veranderen en gaan we verder als SMT-RC.COM wat staat voor Struik Model Technology Radio Control.

Naast ontwikkelen en maken van producten gaan we uiteraard graag modelvliegen, samen met Gijs (2005) en Luuk (2006) die het modelvliegen net als Ray als kleine jongens hebben geleerd en bijna eerder konden vliegen dan lopen.