Brievenbus pakket tot 100 gram€  3,00
Brievenbus pakket tot 250 gram€  4,00
Brievenbus pakket tot 500 gram€  5,00
Pakket tot 10 kilo€  8.50
Pakket tot 10 kilo met verzekering€ 17,50

Pakketten worden over het algemeen binnen 1 dag na ontvangst van uw betaling verzonden. Afhankelijk van de gekozen verzending zal dit zonder of met handtekening bij aflevering zijn. Bij pakketten krijgt u van ons een tracking nummer waarmee u uw pakket online kunt volgen. Bij brievenbus pakketten ontvangt u geen tracking nummer. Verzendkosten zijn inclusief behandeling-, verpakking- en frankeringskosten. Verzendkosten zijn afhankelijk zijn van het totaalgewicht. Pakketten (€8,50) versturen wij met een standaard verzekering tot €100, voor pakketten met waarde tussen de €100-€250 geldt een toeslag van €1,00

We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Mocht er tijdens het betalingsproces een melding komen dat een product niet verzonden kan worden met de getoonde verzendopties dan kunt u contact met ons opnemen zodat wij voor u een passende verzendmogelijkheid kunnen bieden.

Grote pakketten zoals kits kunnen wij ook versturen, echter per kit kijken we naar de verzendkosten. Hiervoor kunt u de optie ‘afhalen’ selecteren. Wij nemen dan contact met u op.